Skip to main content

Priser

ZOLES såler designes specifikt til dig og dine behov, hvad end det er til sport, til hverdag eller til arbejde. ZOLES indlægssåler bidrager med komfort, korrigering og kontrol af foden og dens stilling under gang, sport og højintens belastning.

Nedenfor kan du se vores priser på ZOLES såler. Vi har gjort alt for at lave den bedste sål til dig, med de bedste materialer og til en favorabel pris.

ZOLES sålerSpecialdesignede til dig

DKK 795*

1 par sålerFor 1 par såler designet til dig og dit behov. Får du scannet dine fødder i en ZOLES-butik skal du også betale for en konsultation.

*Prisen kan være anderledes hos vores eksterne forhandlere.

Genbestilling af sålerTro kopi eller til ny aktivitet/sko

DKK 795

1 par sålerEr du blevet scannet indenfor de seneste 2 år og ønsker flere ZOLES såler, kan du let genbestille en kopi af et tidligere par ZOLES såler eller til en ny type sko/aktivitet.

Konsultation m. scanningHos ZOLES

DKK 395

25 min.En 3D-scanning og en fodanalyse af dine fødder og en dertilhørende konsultation med en af vores eksperter. Konsultationen tager ca. 25 min.

Scanning og fodanalyseOnline

$ GRATIS

Via mobilenDu kan selv scanne og få en analyse af dine fødder online. Du bliver hjulpet igennem processen af vores bot ZOLA, der er ekspert i fødder. Hende kan du også bestille såler hos.

Hvorfor er ZOLES så billige i forhold til andre ortopædiske indlægssåler?

ZOLES såler er op mod halvt så dyre som øvrige specialedesignede indlægssåler på markedet. Og det er de, fordi vi har en filosofi om, at gode indlægssåler ikke må koste mere end et par gode sko.

Når det så er sagt så gør ZOLES også brug af teknologi og 3D-print, der sikrer kunden den allerbedste pris. Ved 3D-print er der ingen spildproduktion. Og vi printer kun “on demand”, dvs. vi ikke har noget lager.

Kan ZOLES tage imod en bevilling fra Kommunen?

Ja! ZOLES tager imod bevillinger fra kommunen.

Fordi vi laver en grundig analyse af dine problematikker samt 3D-scanner dine fødder, så kan vi lave en indlægssål der meget præcist dækker dine behov. Medbring din bevilling når du booker tid hos ZOLES. Du kan også bruge din bevilling hos vores forhandlere.

Kan jeg få tilskud fra sygeforsikringen Danmark?

Du kan desværre ikke få tilskud fra Danmark, når du får lavet såler hos ZOLES. Hvis du derimod vælger en af vores forhandlere, der er fodterapeuter, så kan du søge om tilskud fra Danmark. Find vores forhandlere her.

Hvad koster ZOLES sålerne hos forhandlerne?

Vores forhandlere af ZOLES såler har forskellige priser, alt efter om der skal en fysisk konsultation til eller ej. Beløbet de tager for en konsultation og et par ZOLES såler varierer mellem det, vi tager for det, og et par hundrede kroner oveni. De er typisk enten fodterapeuter eller fysioterapeuter og laver ofte en ganganalyser, løbsanalyser, m.m. også.