Skip to main content

Kundeservice

Betaling

Levering & omkostninger

Returnering af varer

FAQ

Betaling

Med kreditkort

Du kan betale med VisaDankort, Visa og MasterCard. Hvis du har et VisaDankort, er det Visa-delen af kortet, du betaler med. Det koster dig naturligvis ikke noget.

Dit kreditkort opkræves, når din ordre afsendes. Du skal bruge dit kreditkortnummer, udløbsdato og verifikationskoden på bagsiden af kortet. Dine data overføres sikkert via SSL-kryptering.

Levering & omkostninger

Vi sender ordrer fra vores produktionssted i Danmark. Her vil vi omhyggeligt pakke og tjekke din ordre, inden du sender den til dig. Vi leverer ikke til adresser uden for EU. Bemærk, at tidsplaner for levering varierer afhængig af varernes tilgængelighed og din adresse. Normalt kan du forvente en leveringstid på ca. 8 dage.
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende levering af varer, der skyldes en handling eller begivenhed uden for vores kontrol.

Omkostningerne ved levering er en engangsafgift på 40 kr(pakkeshop) eller 50 kr.(Hjemmelevering). Det betyder, at vi kun vil opkræve dig en gang, selvom vi skal sende flere pakker for at kunne afslutte din ordre.

Når varen er leveret på din adresse, overtager du ansvaret for varen.

Returnering af varer

Du kan inden for 30 dage efter modtagelsen af din vare annullere ordren og returnere varen til nedenstående adresse:

ZOLES ApS
Højvangen 13
3060 Espergærde

For at annullere ordren, skal du skriftligt informere os om din beslutning via en e-mail eller ved at bruge kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi sender dig derefter per e-mail en bekræftelse på din annullering af ordren.

Returnering/ombytning af ZOLES såler

Du kan returnere dine ZOLES såler indenfor 30 dage efter du har købt dem. Er de af en eller anden årsag ikke gode til dig, og skal de laves om, kan du kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside og derefter sende sålerne retur til os. Du må gerne have gået med sålerne, da vi, af erfaring ved, at fødderne og kroppen skal bruge et par dage på at vænne sig til såler og korrigeringen.

Krav til returnering af sko

Returvarerne skal være i samme stand som ved modtagelsen, og alle prismærker og tags skal stadig sidde på.

Når du skal prøve, om skoene passer, skal du gøre det på et tæppe eller et andet blødt underlag, så sålerne ikke bliver slidte og får mærker. I så fald kan vi ikke tage skoene retur.

Hvis varen har været brugt, kan ZOLES af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager ikke sælge varen igen. Varens værdi fastsættes derfor til 0 DKK.

Alle returvarer skal sendes forsvarligt tilbage i den originale æske/emballage (med mindre der er tale om en reklamation). Der må ikke sættes labels/etiketter uden på skoæsken.

Vi returnerer det beløb du har betalt fratrukket leveringsgebyret, når vi har modtaget returvaren.
Vi refunderer med samme betalingsmiddel, som du brugte til din bestilling, medmindre der er aftalt andet.

En klage over en vare købt hos ZOLES ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionens online klageportal til bilæggelse af tvister kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særligt relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives via Europa Kommissionen her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: zoles@shoemyfeet.com

 

FAQ

(Q)  Hvorfor ZOLES® 3D print?

(A) Du bør vælge ZOLES® fordi vores fremstilling er både hurtigere, mere bæredygtigt, bedre kvalitet, fashion bevidste og giver en bedre kondi performance. Kunden får et par såler hvor der ikke er nødvendighed for speciallavet sko, men tværtimod, kan få dem ned i et par sko i et hvilket som helst mærke. Med vores kategorisering af forskellige sko typer, kan du få såler til sportssko, hverdagssko, business sko endda få det til et par sutsko!

(Q) Hvordan laver I sålerne?

(A) Vi får via ZOLA taget et billede af dine fødders overflade, hvilket giver os de mål som vi har brug for, for at kunne modellere hvordan dine såle skal se ud, for at bedst muligt at kunne hjælpe dig med dine behov, hvilket ZOLA har spurgt indtil, for at se om de behov er for bedre komfort eller for en bedre performance i din hverdag eller træning.

Dernæst Printes disse såler via vores 3D printer, hvor vi kun acceptere det bedste udprint af dine såler. Til sidst sliber vi disse såler ned, så det er glat, hvor vi putter noget lim på og det valgte cover, som der er passer bedst til dine såler. Vi lægger dem til tørre, hvorefter de er blevet tørret, bliver klippet. Til sidst sender vi dem ud i butikken, kundens adresse, pakkeshop eller kunden kommer og henter dem hos os, da vi mener en fleksible modtagelses løsning er den bedste løsning.

(Q) Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med det produkt jeg har fået?

(A) Så sender du din klage til din forhandler, som videre siger dette til os, hvor vi så enten printer nogle helt nye såler med nogle rettelser, eller hvis det er sådan noget med “Coveret er røget af” kan du komme op og få dine såler limet sammen igen. Hvis du er utilfreds med vores produkt som helhed, kan du få fuld refundering af dit køb, hvis det er inden for 30 dage efter modtagelse af sålen.

(Q) Hvordan får man pelotte (forfodsløft) på sine såler?

(A) Din pelotte bliver automatisk designet ind i dine såler, hvis du har nedsunken forfod. Har du nedsunken forfod kan vi se det på billederne samt de informationer du giver os når du fortæller os om dine fødder. Har du nedsunken forfod får du indsat en pelotte i dine såler, dette giver dig et forfodsløft og vil lindre dine gener næsten med det samme.

(Q) Hvad hvis jeg har nedsunken forfod?

(A) Har du nedsunken forfod kan vi se det på billederne samt de informationer du giver os når du fortæller os om dine fødder. Har du nedsunken forfod får du indsat en pelotte i dine såler, dette giver dig et forfodsløft og vil lindre dine gener næsten med det samme.

(Q) Skal jeg være barfodet når jeg bliver scannet?

(A) Grunden til at man skal være barfodet er fordi, at scanneren tager billeder rundt omkring din fod, og måler op ud fra disse billeder via en specifik algoritme, som danner en 3D model af din fod.

(Q) Kan man bruge sålerne i andre sko?

(A) Vi rekommendere altid, hvis du ville have dine såler i en anden skotype, så kontakt din forhandler og spørger efter et par såler til den ønskede skotype.

Dog hvis du ønsker at bruge dine nuværende såler i en ny sko, ville du godt kunne bruge sålerne i dem, vær dog opmærksom på bebyggelsen af skoen, da hvis skoen virker tæt og du har en høj eller bred sål, kan du risikere at klemme dine fødder, og gøre mere skade end gavn, det samme gælder også hvis den nye sko er større end normalt, ville sålen nok bevæge sig for meget inde i skoen, og dermed potentielt give vabler, hvilket igen gør mere skade end gavn.

(Q) Hvor lang tid holder sålerne?

(A) Vores fingerregel er, at sålernes levetid er det samme som den sko du putter dem ned i. Sålerne har ikke en fast levetid, da det kommer an på behov og brug.

Hvis sålen bliver brugt til sport, slides den hurtigere op, og derfor typisk ville vi bedømme at den kan holde sig ca. 1 års tid, men hvis det for eksempel bliver brugt til hverdagssko, kan sålerne nok holde ca. 3 års tid, da det ikke er lige så krævende for sålen.

Dog som nævnt før hvis sålen bliver slidt op før den benævnte, bliver vi nødt til at skulle bedømme omstændighederne for hvorfor det slides op hurtigere end forventet. Hvis det dog er en fejl i sålen, er du altid velkommen til at snakke med din forhandler.

(Q) Er der rabatordning / klippekort?

(A) ZOLES® tilbyder ikke rabatordning eller klippekort, det lader vi være op til vores forhandlingspartnere om de ønsker at give denne service eller ej.

(Q) Hvor lang tid går der, før at fødderne vænner sig til sålerne?

(A) Det kan tage kroppen op til 3 uger at vænne sig til sålerne, hvis du mærker det gør ondt, skal du kontakte din forhandler, som kan videre give os besked, så vi hurtigst muligt kan lave reguleringer til området hvor du mærker det gør ondt, og give dig et par nye såler. Hvis du kontakter din forhandler efter vores 30 dages fri returnering er gået, skal der enten laves aftale mellem dig og forhandlere, ellers skal du betale for et nyt par såler.

(Q) Scanner den også undersiden foden?

(A) Scanneren tager billeder af ydersiden af din, udfra de billeder dannes der et billede af hvordan ydersiden ser ud, kommende an på hvor høj din svangbue er, så laver Zola et billede af hvordan undersiden af din fod ser ud.

(Q) Må man smide sålerne ud, når de er opslidt?

(A) Vi ville anbefale at du går til forhandleren og afleverer de opslidte såler, så de kan sende det til os, hvor vi tester omsmeltnings muligheder. Hvis du ikke ønsker at levere dine opslidte såler hos din forhandler, kan du godt smide dine såler ud i plastaffald.

(Q) Hvorfor skal I vide, hvilken type sko, jeg ønsker at bruge dem i?

(A) Grunden til vi gerne ville vide hvilken type sko som du gerne ville have, er fordi vi bruger forskellige algoritmer som vi bruger til forskellige slags sko.

Fx. En fodboldstøvle er ikke det samme som et par loafers sko, en anden måde at se det på er at højhælede sko ikke er det samme som et par sneakers. Så for at vi kan få ramt så præcist som muligt i forhold til dine behov, har vi brug for et udgangspunkt i hvilken type sko vi skal lave til.

(Q) Hvorfor beder I om at få oplyst vægten?

(A) Grunden til vi gerne ville have vægten at vide, er for at kunne udregne hvor tætte lag sålen skal have for både at være så blød som muligt, men også for at have så god en resistens som muligt for at sålen ikke slides hurtigere end sålens almindelige levetid.

(Q) Hvorfor har i brug for at kende fødselsårstal?

(A) Grunden til at vi har brug for fødselsåret, er fordi vi bruger det i kalkulationen af sålerne, for at bedømme om hvor hård eller blød din sål skal være på ydre fladen.

(Q) Må man klippe i sålerne?

(A) Vi råder til ikke at klippe i sålerne, da de er kalkuleret efter hvordan din fod struktur er, hvilke hvis man selv klipper i den ville kunne gøre mere skade end gavn.

Hvis du ville klippe i den fordi der er noget galt med hvordan sålen ligge eller føles, bør du gå til din forhandler, som kan give os besked evt. sende os sålerne, så vi kan lave justeringer, så det passer bedre.

(Q) Kan man få tilskud fra Sygeforsikring Danmark?

(A) Vi er ikke en del af Sygeforsikring Danmark, til gengæld kan du hvis du har godtgørelses papir fra din læge, gå ned til din kommune og få helbredstillæg, som dækker omkostningerne på vores såler.